A VIVEGA az élet sója. Az alacsony nátrium-klorid tartalmú magyar egészségvédő készítmény fogyasztására való áttérés hozzásegít a táplálkozás helyes élettani arányainak visszaállításához, mely nagyapáink korában még természetes volt. Ez az ínyenc élelmiszer asztali ízesítéskor és főzéskor egyaránt helyettesítheti a konyhasót. Teljes körű alkalmazása nem csupán az egészség és a jó közérzet, de a fogyókúrás, illetve diétás étrend alapja.
Magas vérnyomás esetén, a megfelelő gyógyszeres kezelést diétaként támogatva, a hipertónia csökkenését eredményezi, megelőzheti és az agyi érelzáródás vagy más szövődmények kialakulását, védelmet nyújt stresszhatások ellen. Kilenc növényi komponense, vitamin-, kálium-, magnézium- és antioxidáns-tartalma kíméli a szívet. A hatványozódó VIVEGA hatás az érelmeszesedés, a szívritmuszavar és a szívinfarktus megelőzésében is segíthet.
A VIVEGA élettani ereje a kozmetikára, a bőr szépségére is kiterjed, hiszen az optimális nátrium-kálium arány beállításával hidratál, javítja a bőr tónusát, késlelteti ráncosodását, elöregedését. Rendszeres, vagy kúraszerű fogyasztása enyhíti a migrénes panaszokat, gyorsítja a megfázásos, influenzás betegségekből való kilábalást, a sebek gyógyulását.
Az élet sójával készült ételek nemcsak a közérzetet, a szervezet teljesítőképességét javítják, hanem finomak is. A korábban szinte ehetetlen nátriumdiétás fogások a VIVEGÁ-nak köszönhetően felejthetetlen gasztronómiai élményekké emelkedhetnek..